dimarts, 25 d’octubre del 2011

David Davis (35)

Si t’haig de ser sincer, no tenia ni idea de qui eres fins que he consultat la Wikipedia, però no ha estat fàcil trobar informació sobre tu. Primer de tot, m’ha sortit informació sobre un polític conservador britànic, res d’interessant. Després he anat a parar a una entrada sobre un senador per l’estat d’Illinois que va morir fa 125 anys, que no correspon gaire amb el teu perfil, més que res perquè feia pinta de pesar uns quants quilos de més. I així podria seguir fins a 17 vegades, és a dir, fins que he trobat una entrada sobre tu. 

Vas néixer a la bonica vila de Santa Maria de Palautordera, peses 85 quilos i fa 1 metre i 85 centímetres d’alt. En definitiva, informació bàsica i essencial. A simple vista ja es veu que qui va fer la teva entrada a l’enciclopèdia més consultada del món no s’hi va escarrassar gaire: tres línies i mitja de text i tot d’enllaços a altres entrades de la Wikipedia. Hi ha una cosa que em sorprèn, però: el color de la teva pell.

No dic que em sorprengui negativament perquè quedaria com un racista i encara hi hauria menys visites al blog, a més, crec que cadascú és lliure de tenir la pell que vol, i si no que ho preguntin als anglesos puritans que vénen a les platges catalanes a emmagatzemar energia solar per la resta de l’any. Em sorprèn, per tant, que tinguis aquest color de pell havent nascut a Santa Maria de Palautordera el 1976, em sembla curiós. Sigui com sigui, avui no toca parlar de la teva pell, sinó que t’haig de dir: “Per molts anys, David!”.

I demà no us oblideu de felicitar... Molta gent!

2 comentaris:

  1. "cadascú és lliure de tenir la pell que vol" analitzi la frase si us plau. És de concurs de desproposits.

    ResponElimina
  2. Benvolgut,

    Amb aquesta frase només volíem ressaltar, amb un punt satíric, la poca importància que li donem al color de la pell d'una persona, sense que això hagi de ser despreciatiu. Si la frase resulta molesta, demanem disculpes.

    ResponElimina