dimarts, 13 de desembre del 2011

Karmele Marchante (67)

Al món hi ha gent que canvia. Una evidència? Sí, sens dubte. Què seria de nosaltres si nasquéssim tal com som ara mateix? Quin desastre! No estaríem vius. I, com a humana que ets (suposo), també has anat canviant molt al llarg de la vida. Primer canvi: vas néixer a Tortosa, una cosa que tothom hauria de saber, no perquè sigui important, sinó perquè sempre ho has dit, i ara vius lluny de les teves terres de l’Ebre. No et notem cap mena d’accent ebrenc, suposo que per adaptació al medi en què fa tant de temps que vius.

Segon canvi: vas passar de la televisió pública espanyola (cosa que no apareix enlloc de la teva web) a la primera televisió privada que va aparèixer. Que és bo o dolent? No entro a valorar-ho, ara bé, sembla que la qualitat a la privada encara li queden unes quantes traves perquè arribi.

Tercer i últim canvi remarcable: has canviat el feminisme del qual tu sempre n’has fet bandera, per una obsessió gairebé insuportable per criticar allò que té aires de masculinitat. Vaja, canvis que s’adeqüen al teu ‘look’, sempre canviant, no tinc clar que cap a millor.

I demà no us oblideu de felicitar... José Bono!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada