dimecres, 18 de gener del 2012

Pep Guardiola (41)

Probablement ets la persona que més il·lusió em fa felicitar des que vam obrir el bloc. I això que també s’han fet grans Verónica Forqué, Melody o Loquillo (ai uix...). Avui fas 41 anys i tiraré de tòpic: el millor regal que ens pots fer és guanyar –una altra vegada– al Bernabeu. Els barcelonistes, però, potser preferiríem que ens regalessis la teva renovació abans que qualsevol títol o victòria. Al capdavall, sabem que una cosa va lligada amb l’altra.

La veritat és que ara mateix ets de llarg el referent del país. En un món que destaca per la mediocritat dels seus líders polítics, t’erigeixes com un referent de comportament i dialèctica impròpia de l’ésser humà. No només ets un bon orador sinó que, a més, apliques la teva doctrina amb fets. Tens fets i paraules, ets l’antítesi del PSC. Fins i tot jo, heterosexual de cap a peus fins que no es demostri el contrari, estaria disposat a compartir una vetllada romàntica amb tu. Sí, ho confesso, alguna vegada he notat una pressió al paquet quan et miro atentament mentre celebres un gol.

L’única taca negra que encara no he entès és per quin motiu vas haver de fer publicitat d’un banc de Sabadell –no diré el nom per no fer publicitat– que té el blau com a color corporatiu. No em diràs que et van finançar la hipoteca?

Sóc conscient que la pressió que aguantes cada dia és esgotadora i que els diners que et paguen per suportar-la no els necessites. És per això que el dia que decideixis plegar, encara que sigui demà mateix, ho entendré perfectament. Sense retrets. Allà on vagis, que tinguis molta sort! Gràcies per tot Pep, t’estimo moltíssim!

Per molts anys!

I demà no us oblideu de felicitar... l'actor Javier Cámara!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada